Аквасорс регистрация

Аквасорс регистрация Ви носи 30% отстъпк

Всеки човек или представител на фирма (издават се фактури) може да закупи продуктите на АкваСорс по всяко време. Компанията има онлайн магазин, от който става пазаруването. Има едно единствено условие – да имате активира “Аквасорс регистрация” в официалния сайт на компанията в България. С тази “Аквасорс регистрация” получавате статут на дистрибутор на компанията и може да пазарувате каквото пожелаете.

Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не Ви задължава към АкваСорс. Няма изискване за плащане на членски такси, минимална стойност на покупки, ежемесечно пазаруване или каквото и да било друго ограничение. Съществува само едно условие – да закупите поне един продукт в рамките на календарната година.

Аквасорс регистрацията” е нужна, за да може да получите 30% отстъпка на хранителните добавки и 25% отстъпка на останалите продукти на компанията + редица бонуси като месечни промоции, специални отстъпки и допълнителни промо предложения през годината.

А най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като продавате продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да развивате собствен бизнес. Ако не желаете – просто можете да пазарувате за себе си и близките си.

Ако се интересувате как може да изкарвате допълнителен доход или да изградите цял бизнес, вижте TУК!

Аквасорс регистрация 1

При желание за регистрация:

Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – изтегли договора (в 2 екземпляра).

Попълвате следните данни:

1. Данни за дистрибутора – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате като фирма.

2. Банкова информация за изплащане на комисионни – ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

3. Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате, ако ще се регистрирате с още някого заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

4. Данни за спонсора – попълвате моите данни:

Име: Константин

Фамилия: Андреев

Дистрибуторски номер: 50072310

5. Подписвате се най-отдолу и сте готови.

6. Изпращате попълнените два екземпляра от договора до гр. София, Овча Купел, ул. Киевска 17, ет. 1, телефон: 088 870 3064.

Регистрация може да направите и онлайн => към ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

За целта попълвате нужните данни, като има изискване да попълните и данни за спонсора. Трябва да въведете тези:

Име: Константин

Фамилия: Андреев

Дистрибуторски номер:  50072310

Ако имате нужда от помощ или желаете съдействие, моля свържете се с мен –088 870 3064.

Регистрацията е платена и е на стойност 70 лева, като срещу тази сума ще получите Начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Сумата може да се заплати:

  • онлайн с банкова карта
  • банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

Тези разходи може да ви притеснят, но при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка бързо ще си ги възвърнете. Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на 1 или 2 продукта, Вие вече ще сте „на плюс“!

Внимание! За посетители от чужбина, които също желаят да си направят регистрация и да пазаруват с отстъпка – може да го направите оттук – за регистрация в чужбина. Таксите за регистрация в другите държави варират.

Ако не желаете да си правите регистрация в официалния сайт на АкваСорс, винаги може да поръчате продуктите на компанията от мен, на посочените цени в магазина. Преминете към магазина оттук.

Ние винаги сме готови да Ви съдействаме напълно във всичко по врема на регистрацията или след нея, ако някога имате въпроси за това от какво имате нужда точно или имате желание да получите консултация – ние сме на линия 🙂