Регистрация в АкваСорс

Как мога да закупите продуктите с 30% отстъпка?

Всеки човек или представител на фирма (издават се фактури) може да закупи продуктите на АкваСорс по всяко време. Компанията има онлайн магазин, от който става пазаруването. Има едно единствено условие – да имате активирана регистрация в официалния сайт на компанията в България. С тази регистрация получавате статут на дистрибутор на компанията и може да пазарувате каквото пожелаете.

Това, че ставате дистрибутор, с абсолютно нищо не Ви задължава към АкваСорс. Няма изискване за плащане на членски такси, минимална стойност на покупки, ежемесечно пазаруване или каквото и да било друго ограничение. Съществува само едно условие – да закупите поне един продукт в рамките на календарната година.

Регистрацията е нужна, за да може да получите 30% отстъпка на хранителните добавки и 25% отстъпка на останалите продукти на компанията + редица бонуси като месечни промоции, специални отстъпки и допълнителни промо предложения през годината.

А най-хубавото е, че имате шанс да изкарвате и допълнителни средства като продавате продуктите на други хора. Но това е само ако желаете да развивате собствен бизнес. Ако не желаете – просто можете да пазарувате за себе си и близките си.

Ако се интересувате как може да изкарвате допълнителен доход или да изградите цял бизнес, вижте TУК!

Регистрация в АкваСорс 1

При желание за регистрация:

Трябва да изтеглите бланката за договора от този линк – изтегли договора (в 2 екземпляра).

Попълвате следните данни:

1. Данни за дистрибутора – попълвате всичко по лична карта. Въведете правилен имейл адрес. Ще Ви е нужен да получавате новини и оферти за по-изгодно пазаруване от АкваСорс.

Данни за дистрибутор – юридическо лице – попълвате само, ако ще се регистрирате като фирма.

2. Банкова информация за изплащане на комисионни – ако желаете попълвате, тъй като може и на по-късен етап, когато вече сте започнали да реализирате комисионни.

3. Адрес за доставка и кореспонденция – попълвате, само ако е различен от този по лична карта.

Данни за съдистрибутора – попълвате, ако ще се регистрирате с още някого заедно. Например – брат/сестра, съпруг/съпруга и т.н.

4. Данни за спонсора – попълвате моите данни:

Име: Константин

Фамилия: Андреев

Дистрибуторски номер: 50072310

5. Подписвате се най-отдолу и сте готови.

6. Изпращате попълнените два екземпляра от договора до гр. София, Овча Купел, ул. Киевска 17, ет. 1, телефон: 088 870 3064.

Регистрация може да направите и онлайн => към ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ

За целта попълвате нужните данни, като има изискване да попълните и данни за спонсора. Трябва да въведете тези:

Име: Константин

Фамилия: Андреев

Дистрибуторски номер:  50072310

Ако имате нужда от помощ или желаете съдействие, моля свържете се с мен –088 870 3064.

Регистрацията е платена и е на стойност 70 лева, като срещу тази сума ще получите Начален дистрибуторски пакет с необходимите помощни и информационни материали, както и трябва да заплатите транспортните разходи за получаването им на стойност 5,20 лв. Сумата може да се заплати:

  • онлайн с банкова карта
  • банков превод по някоя от следните сметки:

Банкови сметки на AquaSource EOOD:

Българска Пощенска Банка:
IBAN BG22BPBI79401046719901;
BIC код: BPBIBGSF

Първа Инвестиционна Банка:
IBAN BG42FINV915010BGN0H3K6;
BIC код: FINVBGSF

Обединена Българска Банка:
IBAN BG31UBBS80021067192730;
BIC код: UBBSBGSF

Тези разходи може да ви притеснят, но при пазаруване на продуктите с 30% отстъпка бързо ще си ги възвърнете. Всъщност реалността е такава, че още след закупуването на 1 или 2 продукта, Вие вече ще сте „на плюс“!

Внимание! За посетители от чужбина, които също желаят да си направят регистрация и да пазаруват с отстъпка – може да го направите оттук – за регистрация в чужбина. Таксите за регистрация в другите държави варират.

Ако не желаете да си правите регистрация в официалния сайт на АкваСорс, винаги може да поръчате продуктите на компанията от мен, на посочените цени в магазина. Преминете към магазина оттук.