Условия за замяна

Ако желаете да замените продукт, моля позвънете ни на телефон 0886 973 878, за да ви съдействаме. Стандартният формуляр за замяна на продукти може да изтеглите оттук – изтегли.

Имате право в рамките на 14 дни от момента на получаване на стоката да замените продуктите, стига те да не са използвани и да са в оригинална опаковка и запазена цялост. В случай че има повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, aquazdrave.com може да откаже замяната.

Отказ на създадена поръчка

Ако сте решили да откажете направена поръчка, преди да сте я получили ни потърсите на телефон 0886 973 878 или ни пишете на имейл sales@aquazdrave.com

Условия за връщане

Можете да върнете закупен от aquazdrave.com продукт в срок от 14 дни от датата на неговата доставка.

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да приложите пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи – разплащателен документ от Еконт, както и всички други съпътстващи документи.

Връщането и приемането на продукт може да доведе до удръжки от стойността му, в случай че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с пълно или частично възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от aquazdrave.com . При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

За да върнете продукт, трябва да го изпратите до следния адрес:

гр. Свиленград Еконт централен офис Свиленград
на гърба на Уникредит Булбанк, бул. България №60

за фирма Ема 18 ЕООД лице за контакт: Емил Стефанов

тел. 0886 973 878

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки

В случай, че желаете да се откажете от направена поръчка, моля изпратете формуляр за отказ до имейл sales@aquazdrave.com.

Самият формуляр може да изтеглите оттук – изтегли.

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за aquazdrave.com начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на aquazdrave.com. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, aquazdrave.com възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.